Dodano: 2008-03-21 17:04
wiesz, też bym tak zrobiła. właśnie dostaję opiernicz, bo coś nie tak. ech, jakbym chciała, żeby to był po prostu zwykły dłuższy weekend,... :roll:
:arrow: Solitary, nie martw się, nie jesteś sama. nauka niestety mnie też ominie... :?
Dodano: 2008-03-21 17:19
| Narea napisał(a): |
| Solitary, nie martw się, nie jesteś sama. nauka niestety mnie też ominie... :? |
To ominie Cię czy nie ominie? hę? :lol: Misiek bo coś się zagubiłaś w tym pocieszaniu Solitary
u mnie dalszy ciąg pt. ,,nic nie robię i piffko sączę"
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-03-21 18:19
<włazi mały chodzący wkurw z petem w ustach>
Taaa, święta, po co to wszystko? To jakaś paranoja, człowiek najpierw się narobi, nawkurwia, a potem się męczy, żeby to zjeśc, ja pierdolę takie święta!
Podobno nie o to chodzi :roll: Jedyne czego chcę to święty spokój!
Niech mi ktoś poleje czymś mocniejszym, ja wysiadam... :/
Semjan, nawet nie wiesz, jak szczęśliwym człowiekiem w moich oczach jesteś, że masz spokój
Dodano: 2008-03-21 18:52
| Semjan napisał(a): |
| [quote:f56ffae2e7="Narea"]Solitary, nie martw się, nie jesteś sama. nauka niestety mnie też ominie... :? |
To ominie Cię czy nie ominie? hę? :lol: Misiek bo coś się zagubiłaś w tym pocieszaniu Solitary
u mnie dalszy ciąg pt. ,,nic nie robię i piffko sączę"
[/quote:f56ffae2e7]
łaaaaa....!!! :lol: no rzeczywiście! a teraz mogę dodać, że nie omija... :?
a ja Miśku drogi zaraz idę wywalić swoje sadło przed TV z pifffkiem. duporosty już były. chce ktoś jajko? ja mam już dosyć... 8O
Dodano: 2008-03-21 19:16
|
a ja Miśku drogi zaraz idę wywalić swoje sadło przed TV z pifffkiem. duporosty już były. chce ktoś jajko? ja mam już dosyć... 8O |
Ja piffko tyż spijam...hie hie...a jajko? nie chce, mam dwa swoje:D haha
Pozdrawiam Was <czytaj Misiek i Kreatur>
:arrow: S.
nie tyle szczęśliwy co na pewno wyluzowany i spokojny
:**
Dodano: 2008-03-21 20:41
nie tyle szczęśliwy co na pewno wyluzowany i spokojny :** |
8) no to ja się mogę tylko cieszyc :D
A mi już chujoza pospolitus wulgaris przeszła, yupiii:D
Dodano: 2008-03-22 10:34
Ach, w domu już trąca gotowaną kapustą, marta siedzi i znów się opiernicza... Najtrudniej będzie mi ruszyć dupsko i iść święcić jajka - powodem jest młodszy brat i to, by go jeszcze nie sprowadzić na drogę zboczeńcow i degeneratów :wink: ale dlaczego musi jeszcze padać deszcz ze śniegiem??? :cry:
Dodano: 2008-03-22 10:59
Witam w sobotnim_dniu_nic_nie_robienia :]
GothUję właśnie smaczny obiadek w przerwach klikając po necie, hehe. Jajeczek nie świecę, jeszcze by mi odpadły :lol: ten jęk zawodu byłby nie do zniesienia
Pozdrawiam Dekadentów! a teraz coffeeee :]
Dodano: 2008-03-22 14:25
Witam, Narea:* Semjan:*
Kawka, papierosek, chwila przyjemności:)
Ja nie święciłam jajeczek, ale jak najbardziej malowałam :lol: dłonie mam w kolorach tęczy xD a ta farba za hu hu, nie chce zejśc
Pozdrawiam
Dodano: 2008-03-22 14:32
| Selene69 napisał(a): |
|
Ja nie święciłam jajeczek, ale jak najbardziej malowałam :lol: dłonie mam w kolorach tęczy xD a ta farba za hu hu, nie chce zejść |
Witaj S.:**
Mówisz, że nie złazi? może to olejna hehe, weź rozpuszczalnikiem spróbuj
A te jajeczka to kurze?
Dodano: 2008-03-22 14:51
nie chce mi się bawic rozpuszczalnikiem, pozatym podoba mi się taka awangarda
jajeczka jak najbardziej kurze
Jeśli nie święcisz, to chociaż pomaluj
Taki wielkanocny body painting
Dodano: 2008-03-22 15:41
Witam wszystkich :) ehhh jak ja nienawidzę świąt...no ale to że ja ich nie lubię nie znaczy, że wy tez moi drodzy Dekadenci
macie podobnie wiec korzystając z chwili czasu ( bo ciągle zza drzwi słyszę podaj to podaj tamto, szybciej itd) życzę wam (no cóż jakichś głębokich przeżyć religijnych ehh to sobie oszczędzę
przede wszystkim spokoju, wypoczynku i pogody ducha bo ta za oknem to nie rozpieszcza :)
Dodano: 2008-03-22 15:59
:arrow: S.
Moje podobają mi sie takie jakie są :lol: naturales :D
:arrow: macabria
a dziękuję za życzenia. Również Tobie życzę pomyślności na co dzień i odpoczynku w ten wolny czas.
Dodano: 2008-03-22 16:00
Bry wszystkim.
Korzystając z chwili wolnego przed natarciem na dom chordy gości wpadłam, by się w spokoju napić czegoś irlandzkiego i słodkiego...swoją drogą ciekawe jak tam wojaże Doktora przebiegają <myśli> Takiemu to dobrze..świąteczną gorączkę zamienił na zamkową trasę...spryciarz 8)
Co do jajeczek...ja dziś poeksperymentowałam i zamiast farb użyłam Sidolux'u do nabłyszczania nagrobków i tradycyjnie obierków od cebuli...i muszę przyznać (wbrew oczekiwaniom) wyszło nader interesująco, wzorek nie tylko został, ale i nabrał jajeczno-żółtego kolorku
Taaa...i to tyle z artystycznych uciech...oh well
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-03-22 16:12
| nomay napisał(a): |
|
Co do jajeczek...ja dziś poeksperymentowałam i zamiast farb użyłam Sidolux'u do nabłyszczania nagrobków i tradycyjnie obierków od cebuli |
ciekawe jak smakują te jajka :D nie trącą aby nagrobkiem
:lol:
tak wogóle to :* cmok :*
Dodano: 2008-03-22 16:24
| ciekawe jak smakują te jajka Very Happy nie trącą aby nagrobkiem Wink Laughing |
Nie wiem , jeszcze ich nie pałaszowałam, bo podobno święconkę wcina sie dopiero w niedzielę, więc wszystko przede mną 8)A jeśli nawet, to będę mogła powiedzieć, że zrobiłam takie TRU gotyckie pisanki (pomimo, iż nie są czarne....hmmm...to też jest jakiś pomysł)
Cmokas
EDIT.
Dla wszystkich obecnych na koncercie Fieldsów 15.III.08 w Warszawie(i innych zainteresowanych ofkors): na stronie Stodoły pojawiły się wreszcie fotki z tego niesamowitego koncertu. Wspominek ciąg dalszy pod adresem : http://www.stodola.pl/klub/?sub=galeria&sec=10
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-03-22 17:11
ojeeeejeeeeej... cudne fotki nomay, znów mnie skręca, że nie mogło mnie tam być... :cry: a ja zaczynam się robić jakaś smutnawa... to chyba te "radosne" święta, rodzinna atmosfera i pogoda... i perspektywa użerania się z psiakami zwanymi po polskiemu "policią"... chociaż wtedy będę się śmiała, nie ma jak to rozwalająca się maszyna do pisania protokołów. biedaczki, nie stać ich nawet na porządną drukarenkę lub jakiś lepszy model machiny do pisania :lol:
nic to, ma ktoś ochotę na kaffę Miśki? 8)
Dodano: 2008-03-23 08:28
Witam:) z gorącą kawą w dłoni :)
Powiem tak...śnieżek pada, śnieżek prószy :) wpada w oczka wpada w uszy...haha...piękną mamy niedzielę Wielkanocną. Czyżby sople lśniły na palmach?
Pozdrawiam.
P.S. Nomay :* obiegłaś mnie z fotkami:] Ten koncert na długo pozostanie wryty w głowę.
Dodano: 2008-03-23 15:36
coś dla was Miśki:
| Dottorre napisał(a): |
| Pozdrow wszystkich Decadentow, zloz im ode mnie najlepsze zyczenia a ja znikam w mgielne otchlanie |
no, zadanie spełnione :twisted:
A co do niedzieli... ja już nie próbuję babcinej miodówki, która stała 3 lata... Toż to kopie lepiej niż szpirytus... 8O a jak jeździ po żołądku...
cieszę się tylko
a)z perełek, które zawiana babunia mi ofiarowała, lansik na CP będzie jakich mało, do kiecuchy idealnie mi będą pasować :twisted:
b)już koniec z odwiedzaniem i byciem odwiedzanym - nic tylko żreć, ćwiczyć i uczyć się mi pozostało :D
c)a teraz dotrwać do soboty, w pubach irlandzkich sporo radości będzie z okazji St.Patrick's Day... :twisted:
Smacznej kawki Misiek :)
Dodano: 2008-03-24 12:12
|
c)a teraz dotrwać do soboty, w pubach irlandzkich sporo radości będzie z okazji St.Patrick's Day... :twisted: |
a ja myślałem, że w 17-ego marca przypada Dzień św. Patryka :lol: a nie 29-tego <sobota> jak sugerujesz :D :lol: chyba, że czegoś nie załapałem :D
Hmmm... a może ja też coś z mesage'a Doktora wkleję :lol: eeee lepiej nie :D udusiłby mnie zdalnie
Pozdrawiam kawowo i poniedziałkowo.
Jutro jestem prawie cały dzień na szkoleniu:]
Dodano: 2008-03-24 12:27
Dzień dobry:) Narea:* Semjan:*
Kurka, jutro do pracy po 2 tyg. przerwy, a mnie angina dorwała i jestem naprawdę rozpalona :twisted:
Fuck, fakt coś za długo chora nie byłam :roll: Głos mam subtelny jak przepita barmanka, w sumie w growlu mogę dorównac Dani'emu Filth'owi, hehehehe
idę zapalic :roll: mówię Wam, świetna sprawa na bolące migdałki
P.S. A kiedy Dottore wraca? Trochę mi bez Niego markotnie
pozdrawiam
Dodano: 2008-03-24 13:59
| a ja myślałem, że w 17-ego marca przypada Dzień św. Patryka :lol: a nie 29-tego <sobota> jak sugerujesz :D :lol: chyba, że czegoś nie załapałem :D
|
ależ masz rację mój Piękny, po prostu obchody zostały przeniesione z okazji... bez okazji (a dla tych, którzy cieszą się "świętami" - był wielki tydzień czy jakoś tak, w każdym razie post i umartwianie się :roll: )
a co do palenia Selenko, mi pomaga na mój kaszel, ponoć uczuleniowy, bo występuje wraz z pięknymi czerwonymi plamami na dłoniach, które tak pięknie pokazują gdzie skóra i popękała i są rany...:D ech, wiosna i jej uroki... :mrgreen:
Dodano: 2008-03-24 16:55
Witam Szanownych Dekadentów!
Seleno, współczuję choróbska i perspektywy powrotu do roboty... A jak mi się jutro nie chce iść, to po prostu głowa mała - tym bardziej, że od rana czeka mnie tam kilka rzeczy do załatwienia z cyklu "na zaraz". Jeszcze tak ze dwa dni wolnego by się przydały.
A odpowiadając na Twoje pytanie - o ile mnie pamięć nie myli, Doktor wraca gdzieś koło piątku.
Pocieszam się jednym - w niedziele jadę no Out of Line Festival do Warszawy, a w poniedziałek będę dogorywać na urlopie 8)
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-03-25 10:05
8O 8O 8O
,
Nie może być. Dzisiaj jestem pierwsza.
No to trzeba stanąć za barem. 
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-03-25 10:13
Saluto moi drodzy
WROCILEM
dzis o 3 w nocy...
Jedno co moge powiedziec to to, ze ja jednak nie znosze samolotow, znow mi bolesci w uszach beda odchodzic przez 2-3 dni... Jak wielkie ŁoŁ opadnie to zawitam do Was ponownie, a teraz poki co, ide dochodzic...
do siebie oczywiscie :wink: